Post reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it's been approved by a moderator.

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: Admin
« on: May 24, 2011, 01:15:25 »

1141, same as above, but with string - "no images support"

Thanks, it's all we need.


Build 1141 no longer shows "calculation error" in benchmark. But calculation time and CPU load is roughly the same with and without OpenCL enabled.

Speedup seen only on big amount of files (>1000) and only on "precise" algorithm. It uses one of the working threads (Options -> Misc. -> Performance: "auto" = processor cores * 2) to work with OpenCL device and don't use CPU, all other threads do work as usually on CPU. In this method we have all power of CPU + OpenCL device.
Posted by: chestertech
« on: May 23, 2011, 18:23:05 »

1141, same as above, but with string - "no images support"
Posted by: hsei
« on: May 22, 2011, 00:47:16 »

Just follow the download link in "news - beta version 1.6.0". It has the latest build sometimes mentioned with an addendum in that thread, but often not.
Posted by: chestertech
« on: May 20, 2011, 08:18:36 »

Where did u get 1141? Is there closed beta testing?
Posted by: hsei
« on: May 15, 2011, 20:34:53 »

Build 1141 no longer shows "calculation error" in benchmark. But calculation time and CPU load is roughly the same with and without OpenCL enabled.
Posted by: chestertech
« on: May 15, 2011, 16:40:42 »

Same log as above.
I forgot to say that programm sees two videcards on board
Posted by: Admin
« on: May 11, 2011, 20:09:39 »

Please try 1140 build it has some exta logs about supporting images, problem in sending data as textures to videocard.
We tried test on 4550 but it doesn't have image support and use other path to receive data. And it works ok.
Posted by: chestertech
« on: May 10, 2011, 11:40:02 »

And any news on this?
Posted by: chestertech
« on: May 02, 2011, 10:39:58 »

Sim 1.6.0.1134 on Win7 x64 Catalyst 11.4
Log:
Amd APP - ATI RV770

Ati RV770 version CAL 1.4.1353 (Opencl 1.0 Amd-APP-SDK-v2.4 (595.10))
Process:418 failed [-2147467259]
Posted by: Admin
« on: May 02, 2011, 09:30:34 »

What version of Similarity do you use ?
We testes latest version (1.6.0 build 1134) on AMD/ATI 6950@6970 it works fine and have very effective perfomance.



3 times faster when single core of Intel I7-2600

Send us logs from "%appdata%\Similarity" (enter in Explorer), we think they contain some error details.
Posted by: Springdream
« on: May 01, 2011, 14:20:25 »

better you try a CUDA compatible card.
I got a GTX460 especially for that purpose...
Posted by: chestertech
« on: May 01, 2011, 07:58:13 »

OpenCL doesn't work on ATI's two head cards. Test says "device error".