Post reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it's been approved by a moderator.

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: Admin
« on: October 17, 2014, 00:29:24 »

The problem fixed, try latest beta version http://www.similarityapp.com/forum/index.php?topic=1791.0
Posted by: Admin
« on: October 12, 2014, 20:44:03 »

The probem in the new Nvidia drivers, we already written ticket to them. Old ones works perfectly. In debug mode they crahes system at all, video driver restarted.
Posted by: Springdream
« on: October 12, 2014, 16:35:14 »

could resolve it by uning quite old driver for my n460gtx
Posted by: Springdream
« on: October 12, 2014, 13:02:36 »

Hello,
I have the same issues on my GTX460.
Although the log says:

2014-10-12 11:43:06   OpenCL: NVIDIA CUDA - GeForce GTX 460
2014-10-12 11:43:06   OpenCL: GeForce GTX 460 version 340.52 (OpenCL 1.1 CUDA)
2014-10-12 11:43:06   OpenCL: Work group size 64
2014-10-12 11:43:06   OpenCL ready...

When I do the benchmark I get
Calculation error or device busy

The log repeatedly says

2014-10-12 11:44:05   COpenCL::Process:416 failed [false]
2014-10-12 11:44:07   COpenCL::Process:416 failed [false]
2014-10-12 11:44:15   COpenCL::Process:416 failed [false]
2014-10-12 11:44:25   COpenCL::Process:416 failed [false]
2014-10-12 11:45:43   System error [997]
2014-10-12 11:45:43   COpenCL::Process:416 failed [false]
2014-10-12 11:45:43   System error [15100]
2014-10-12 11:45:43   CAudioComparer::BlockCL:1035 failed [false]
2014-10-12 11:45:43   System error [15105]
2014-10-12 11:45:43   CAudioComparer::ProcessCL:1124 failed [false]
2014-10-12 11:45:43   OpenCL use failed
2014-10-12 11:45:43   System error [997]
2014-10-12 11:45:43   COpenCL::Process:416 failed [false]

I have no idea of Similarity finally uses now OpenCL or not...

Any solution?

I am using Win7 Prof 64 bit


Posted by: Cédric
« on: October 11, 2014, 06:39:32 »

I'm having exactly the same problem with a GTX 770.
Posted by: nat.turner86
« on: September 20, 2014, 07:11:11 »

Did you ever solve this problem? I have the same video card with the latest drivers. Each time I try to run the benchmark the drivers crash.
Posted by: chfisa
« on: June 22, 2012, 12:01:04 »

Just curious, is anyone else having this problem?
Posted by: chfisa
« on: June 20, 2012, 15:09:28 »

Sorry, I mis-spoke myself. Audacity does not support OpenCL. It is VLC that I am able to use OpenCL on - without issues...
Posted by: chfisa
« on: June 20, 2012, 14:43:15 »

I took your suggestion and updated my nVidia drivers to the latest version you recommended.

Now, when I click the "Benchmark" box under OpenCL, I receive a dialog box that states -  "Calculation Error".

By the way, I am able to use OpenCL with the Audacity audio capture software without any issues. 

Thank you for your assistance! 
Posted by: Admin
« on: June 19, 2012, 22:00:43 »

Can you check on latest video drivers 301.42 ? Unfortunately, we don't have nVidia 8X00 videocard for checking.
Posted by: chfisa
« on: June 17, 2012, 17:47:11 »

Sorry, I mis-read your original reply. Here's a copy of my similarty log file.
Thanks.
Posted by: Admin
« on: June 16, 2012, 10:11:56 »

That version of video drivers do you use ? It can be viewed in Similarity logs ("%appdata%\Similarity" folder)
Posted by: chfisa
« on: June 15, 2012, 02:16:09 »

Help!
I receive a "device error" when benchmarking Open CL for my GeForce 8600GT graphics adapter. I have been going with the default workgroup size of 64.
 Thanks!