Author Topic: OpenCL error  (Read 7730 times)

vvulture

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 2
    • View Profile
OpenCL error
« on: March 27, 2013, 01:56:58 »
Hi guys.
When trying to benchmark OpenCL with my AMD HD7970 card, i get a " Calculation Error" message.

What causes that ?

Thank you

Admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 624
    • View Profile
    • http://www.smilarityapp.com
Re: OpenCL error
« Reply #1 on: March 28, 2013, 10:09:37 »
Please install latest drivers from AMD.

vvulture

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: OpenCL error
« Reply #2 on: March 28, 2013, 20:08:22 »
Please install latest drivers from AMD.

I already did...   I also have the latest drivers for everything, and also have all MS updates and patches.   I'm running Win7 64bit.

There is a bug in this software, because if i keep pressing "Benchmark" the result changes/toggles between "Calculation error" and "Successful".
The OpenCL acceleration works tho, regardless of benchmark result.

On a side note, why does it take so long to get a post "Approved" ?    Its very discouraging...    Is there a way to get "express" support in less than 48hrs ?

Thank you
« Last Edit: March 28, 2013, 20:10:19 by vvulture »

Admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 624
    • View Profile
    • http://www.smilarityapp.com
Re: OpenCL error
« Reply #3 on: March 29, 2013, 15:40:26 »
Please send us logs from "%appdata%\Similarity\logs" folder to support email.