Author Topic: Change cache location?  (Read 14753 times)

Admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 649
    • View Profile
    • http://www.smilarityapp.com
Re: Change cache location?
« Reply #15 on: August 28, 2017, 22:25:50 »
Can you just move Similarity to cache folder and launch in portable mode "-portable"?

ektorbarajas

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 44
    • View Profile
    • DJ ektorbarajas
Re: Change cache location?
« Reply #16 on: September 27, 2017, 20:10:11 »
Hi,

please implement this cache changing location at the program standard setup, would be easier that having to do all those manual steps

Thanks

Springdream

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 44
    • View Profile
Re: Change cache location?
« Reply #17 on: January 04, 2019, 09:19:35 »
Hi,
OK the cache location may be changed now, but the usecase to do so was not mentioned.
Anyway, as written in another thread I am wondering if an option to switch it off would improve performance on >100000 collections.
Best,
Fred

ektorbarajas

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 44
    • View Profile
    • DJ ektorbarajas
Re: Change cache location?
« Reply #18 on: February 18, 2019, 14:36:46 »
Please, implement an easier way to define the cache path, should be placed at
Options > General > Caches

Thanks

Terim

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 1
    • View Profile
    • çatı merdiveni
Re: Change cache location?
« Reply #19 on: May 23, 2019, 09:17:15 »
Any plan to implement a direct configuration option to change the cache location

Admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 649
    • View Profile
    • http://www.smilarityapp.com
Re: Change cache location?
« Reply #20 on: September 11, 2019, 19:38:58 »
It added in beta version (http://www.music-similarity.com/downloads/similarity.beta.zip), but you need to restart Similarity after cache folder change yet.