Author Topic: Activation not working  (Read 4755 times)

hpuk2000

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 3
    • View Profile
Activation not working
« on: January 25, 2018, 18:29:58 »
Anyone else getting a problem running the application?

Not use it for a few weeks and now it thinks I'm not registered. Getting a "Bad Gateway" error.

beatsystem

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Activation not working
« Reply #1 on: January 27, 2018, 23:04:48 »
Same problem now - What's up folks?

saboy

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Activation not working
« Reply #2 on: January 28, 2018, 23:42:17 »
I'm getting the same problem. Bad gateway error.

The admin hasn't logged in since October last year.


hpuk2000

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Activation not working
« Reply #3 on: February 01, 2018, 01:37:39 »
All working now thank goodness.
I had logged a support call and the response was:-

We had hardware problems on our activation server, the problem now fixed. Your key activation works normally now

Good to know

Springdream

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 51
    • View Profile
Re: Activation not working
« Reply #4 on: March 18, 2021, 21:21:33 »
It looks like we have the same behavior again. I always get Bad Gateway. Also for offline activation

rehull

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Activation not working
« Reply #5 on: April 19, 2021, 19:03:59 »
I am getting the same problem

Bad gateway error when I attempt to reregister.